Dealerschap

LimaxCar, dat zich in de sector onderscheidt door zijn productkwaliteit en aantrekkelijke prijzen, wil zijn succes graag met u delen.
Sluit u aan bij de LimaxCar-familie en geniet van een betrouwbare plek in de autowas- en schoonmaak-productenindustrie die is ontwikkeld met nanotechnologie.
Met een breed productassortiment variërend van autoreinigingsmaterialen tot autodetailingmaterialen kunt u aan elke behoefte van uw klanten voldoen en met de kwaliteit van LimaxCar een stap vooruit zetten in de sector.
De LimaxCar-familie, die de behoeften domineert van niet alleen het land waarin u zich bevindt, maar ook van de hele autowasindustrie ter wereld, zal u graag zien in het snel voortschrijdende merkproces.
Om deel uit te maken van deze betrouwbare en succesvolle familie, kunt u contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

“Ook jij kunt Limax-producten van uitstekende kwaliteit over de hele wereld distribueren.”

Onze productie- en kwaliteitscertificaten.

Bel ons

+90 850 255 0 562
+90 212 706 0 562

Email ons

info@limaxcar.com
bayilik@limaxcar.com

Kom langs bij ons kantoor

Halide Edip Adıvar Mah. Sultan Sk. No:22/24A
Şişli / İstanbul

Contact Formulier

Gebruik ons ​​contactformulier en wij bellen u.

limaxcar_beyaz
Opgericht in 2018 door LimaGroup, biedt LimaxCar vandaag de dag diensten aan in een totaal van 22 landen op vijf continenten, van Zuid-Amerika tot het Midden-Oosten, met een uitgebreid exportnetwerk en een rijke productassortiment dat opvalt in de sector.

Onze Merken

© 2022 Lima Group. All Rights Reserved

 

DMCA.com Protection Status